Best bookmaker bet365 Bonus

Menu

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ TRIUMPH ΚΑΙ BAJAJ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Featured

Η Triumph Motorcycles και η Bajaj Auto India εκκίνησαν επίσημα σήμερα τη συναρπαστική, μακροχρόνια, μη-μετοχική συνεργασία τους στο Πουνέ της Ινδίας. Πρόκειται για μια μοναδική στιγμή, όπου δύο παγκοσμίου φήμης εταιρείες οι οποίες είναι παθιασμένες, με επίκεντρο τα προϊόντα, συνεργάζονται για να κατασκευάσουν μια ολοκαίνουργια σειρά μοτοσυκλετών μεσαίου κυβισμού.

Η συνεργασία θα οδηγήσει τις δύο εταιρείες, με τα αντίστοιχα πλεονεκτήματά τους στην παραγωγή μεγάλης και μικρής χωρητικότητας μοτοσυκλετών, να δουλέψουν μαζί για τον σχεδιασμό και την κατασκευή μιας σειράς μοτοσυκλετών μεσαίου κυβισμού.

Η εμβληματική μάρκα Triumph θα επιδιώξει την περαιτέρω επέκταση της παγκόσμιας εμβέλειάς της, με τη συνεργασία να προσφέρει μια νέα ευκαιρία στη μεσαίου μεγέθους κατηγορία και, σημαντικά, ένα νέο σημείο εισόδου σε πολλές αναδυόμενες αγορές μεγάλου όγκου, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας και άλλων ασιατικών αγορών.

Η στρατηγική συνεργασία θα ωφελήσει και τα δύο μέρη με τη Bajaj να γίνεται ένας από τους βασικούς συνεργάτες διανομής της Triumph σε κρίσιμες νέες αγορές για την Triumph ανά τον κόσμο. Στο μέλλον η Bajaj θα αναλάβει τις δραστηριότητες διανομής της Triumph στην Ινδία, σε ημερομηνία που δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, εκμεταλλευόμενη την εξαιρετική τεχνογνωσία που διαθέτει η Bajaj στην περιοχή αυτή. Σε άλλες κύριες υπερπόντιες αγορές, όπου η Triumph δεν είναι σήμερα παρούσα, η Bajaj θα αντιπροσωπεύει την Triumph και θα προσφέρει τις νέες μοτοσυκλέτες μεσαίου κυβισμού ως μέρος της πλήρους γκάμας Triumph. Σε όλες τις άλλες αγορές όπου η Triumph είναι σήμερα παρούσα, οι μοτοσυκλέτες που εξελίσσονται από κοινού από αυτή τη συνεργασία θα ενταχθούν στο τρέχον χαρτοφυλάκιο προϊόντων Triumph και θα διανέμονται από το δίκτυο ντίλερ Triumph παγκοσμίως. Αυτό θα ξεκλειδώσει πραγματικά τις δυνατότητες σε παγκόσμια κλίμακα.

Η συνεργασία Triumph-Bajaj θα συνδυάσει δυνατά σημεία στον σχεδιασμό, την τεχνολογία, την ανταγωνιστικού κόστους κατασκευή και την καλή γνώση των αγορών, για να προσφέρει μια σειρά από προϊόντα-νικητές καθώς και επιχειρηματική επιτυχία.

Από τη συνεργασία θα προκύψει η κατασκευή νέας πλατφόρμας κινητήρων και οχημάτων στην κατηγορία μεσαίου κυβισμού (200-750κ.εκ.) και θα προσφέρει πολλαπλές επιλογές που θα απευθύνονται σε διαφορετικές κατηγορίες. Η φιλόδοξη αυτή πρόταση θα είναι προσιτή, με στοχευμένη τιμολόγηση που ξεκινά από τα INR 2 lacs στην Ινδία. Αυτό θα δημιουργήσει ένα νέο σημείο εισόδου στη γκάμα Triumph σε όλον τον κόσμο και θα εξασφαλίσει ότι η Triumph θα μπορεί να ανταγωνιστεί σε σημαντικά μεγάλα κομμάτια της παγκόσμιας αγοράς μοτοσυκλετών και να προσελκύσει νέους πελάτες στη μάρκα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Triumph Motorcycles, Nick Bloor, δήλωσε: «Αυτή είναι μια σημαντική συνεργασία για την Triumph και χαίρομαι που έχει ξεκινήσει επίσημα. Εκτός από την πρόσβαση της μάρκας μας σε κρίσιμα νέα πεδία, τα προϊόντα που θα προκύψουν από τη συνεργασία αυτή θα συμβάλουν επίσης στην προσέλκυση ενός νεότερου αλλά και πάλι απαιτητικού κοινού, και είναι ένα ακόμη βήμα στις φιλοδοξίες μας να επεκταθούμε παγκοσμίως, ιδιαίτερα στις ταχέως αναπτυσσόμενες αγορές της Νοτιοανατολικής Ασίας, αλλά και την ανάπτυξη σε πιο ώριμες περιοχές όπως η Ευρώπη».

Ο Rajiv Bajaj, Διευθύνων Σύμβουλος της Bajaj Auto India, δήλωσε: «Η φίρμα της Triumph είναι εμβληματική σε όλο τον κόσμο. Έτσι, είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρξει τεράστια όρεξη στην Ινδία και άλλες αναδυόμενες αγορές για αυτά τα νέα προϊόντα. Ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί με μια τόσο διάσημη εταιρεία μοτοσυκλετών και να εκμεταλλευτούμε τα πλεονεκτήματα και την τεχνογνωσία του καθενός για να καταστήσουμε τη σχέση μας επιτυχημένη για όλους».

BACK TO TOP

The Best bookmaker bet365

EDITORIAL : ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ, Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΑ, ΤΟ MOTOSPORT

Οι εποχές είναι σαν τους ανθρώπους: Συνεχώς αλλάζουν κι όλο ίδιες μένουν. Πότε το καλοκαίρι θα είναι πιο ζεστό και ο χειμώνας πιο βαρύς, και πότε το αντίθετο. Όμοια και οι άνθρωποι. Που ανάλογα με τα προβλήματα και την πορεία της ζωής τους, πότε είναι πιο χαρούμενοι, πότε πιο λυπημένοι και –αρκετά συχνά– ολωσδιόλου απελπισμένοι. Και παρ’ ότι όλα αυτά είναι εύκολα συμπεράσματα και λαϊκή (αμπελο)φιλοσοφία, η αλήθεια που κρύβουν μέσα τους είναι αυταπόδεικτη και αναντίρρητη. Οπότε, ψάχνουμε σταθερές για να δούμε «το πώς» της συνέχειας, αναζητούμε στηρίγματα για να δικαιολογήσουμε «το γιατί» της προσπάθειας, και καταφεύγουμε σε αγάπες αιώνιες για να αντιληφθούμε ότι η πηγή της δύναμής μας δεν στερεύει ποτέ. Κι ας είναι πολύ ζεστό το καλοκαίρι και βαρύς ο χειμώνας, ή το αντίθετο.